A eshte e ligjshme shkarkimi i mp3?

Posted by & filed under .

Ne pergjithesi jo!Asnje autor i njohur shqiptar apo i huaj ka dhene konsensusin e vete apo te shtepise diskografike e cila ka prodhuar kengen per shkarkimin free te mp3. Cdo kenge mp3 populoore apo i lehte eshte prodhim individual dhe te drejtat e kenges i perkasin prodhueseve te saj ku perfshihet:- kengetari ose kengetarja qe […]

Si te shkarkojme mp3 popullore nga youtube?

Posted by & filed under .

Ka shume programe dhe faqe interneti qe mundesojne shkarkimin e kengeve mp3 popullore apo te ndryshme nga faqja me e madhe e videoklipeve online youtube. Mund te kerkoni ne google programe te ndryshme ose te gjeni faqe interneti te cilat ju japin direkt kete sherbim. Kujdes nga reklamat pasi shume faqe japin si buton download […]

Cfare eshte nje kenge mp3?

Posted by & filed under .

Prej shume kohesh tashme degjojme termin mp3. Mbase nuk e keni idene se cfare do te thote realisht ky term, do te mundohemi tiua perhkruajme me pak fjale ne kete artikull te shkurter. mp3 eshte nje lloj formati dixhital te dhenash audio te kompresuara. Eshte realisht formati me i perdorur sot per sot ne te […]